De mooiste make-up voor een feestje

Draag jij dagelijks make-up of bewaar je dit voor bijzondere gelegenheden? Veel vrouwen houden het voor de dagelijkse make-up bij mascara, eyeliner en lipgloss. Voor een feestje mag je best wat meer uitpakken. Hoe breng je de mooiste make-up aan voor een feestje? Lees onze tips. Je zal iedereen versteld doen staan met je betoverende verschijning!

De basis

De basis voor elke make-up is een schone huid. Camoufleer eventuele oneffenheden met een concealer. Kies hierbij voor een kleur die net iets lichter is dan je huidskleur. Je versterkt de vorm van je gezicht met highlighter. Voor een feestmake-up kan je eindelijk kiezen voor zilveren of gouden highlighter. Een zilveren ondertoon kies je als zilveren sieraden jou goed staan en een gouden ondertoon past beter als gouden sieraden jou perfect passen. Je brengt de highlighter aan op het bovenste gedeelte van je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en op de brug van je neus.

Betoverende ogen

MAC cosmetics heeft allerlei soorten make-up die je ogen doen stralen. Bij het aanbrengen van feest make-up zijn je ogen heel belangrijk. Een echt feest kan niet zonder glitters. Breng glitters aan op je oogleden en kies hierbij voor een kleur die past bij je outfit. Kies voor een glitter oogschaduw of ga met losse glitters aan de slag. Je gebruikt een kleine en platte make-upkwast om de glitters aan te brengen. Om de glitters te laten hechten gebruik je primer op je oogleden. Met kunstwimpers leg je extra nadruk op je ogen. Gebruik je liever geen kunstwimpers? Met een extra laagje mascara creëer je ook een voller effect. Het tweede laagje breng je aan als het eerste laagje mascara is opgedroogd. De winged eyeliner geeft je een extra verleidelijke en vrouwelijke uitstraling. Het aanbrengen ervan vergt wel wat oefening. Begin een paar weken voorafgaand aan het feest met oefenen. Er zijn diverse handige tutorials te vinden op internet.

Lippen om te kussen

Rode lippenstift past perfect bij een feest. Wil je wat anders? Ga voor lipgloss met glitters of kies voor metallic lippen. Je zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten door met een lippotlood niet alleen langs de contouren van je lippen te gaan, maar er je hele lippen mee op te vullen. Als je kiest voor knallende lippenstift, kan je beter wat terughoudender zijn met je ogen.

Verschijn niet met lege handen

Als je naar een feest gaat, is het wel zo leuk om een cadeau mee te nemen voor de gastheer of de gastvrouw. Met een geschenkset maak je iedereen blij. Er zijn sets voor zowel mannen als vrouwen in diverse samenstellingen. Zo kan je kiezen voor een nagellakset of een giftset met lekkere geurtjes voor hem of haar of een lippenstiftset. Er is meer dan voldoende keus.

Met een leuk cadeau, in jouw feestelijke outfit en met stralende make-up ben jij goed voorbereid en kan het feest beginnen!