Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen vierde kindje

'Been busy', schrijft de actrice op social media.

Het lijkt wel de nieuwe trend onder celebs: op een subtiele manier bekend maken dat je zwanger bent óf zelfs al bevallen. Zo ook Blake Lively, die op social media een behoorlijke low key hint geeft.

Subtielste aankondiging

Het lijkt erop dat Blake Livey en Ryan Reynolds onlangs hun vierde kindje hebben verwelkomd. Hoewel het koppel nog geen foto heeft gedeeld – of überhaupt wereldkundig maakte dat ze opnieuw ouders zijn geworden, spreekt de foto die Blake op Instagram deelde boekdelen.

Op Super Bowl Sunday (een big happening in Amerika) plaatste Blake een foto op social media waarin ze onthulde dat ze geen babybuik meer heeft. "Puppy Bowl Sunday 2023🥘 🍲 🥧 been busy", schreef ze bij de post waarop we ook Ryan en zijn moeder Tammy zien.

Veel van de Instagramvolgers van Blake reageren op de post dat ze de babybuik van de actrice missen. Ook Rob Liefeld, de creator van Deadpool liet een reactie acter. "Epic post! For all the reasons!!!".

Een vierde kindje

Onlangs sprak Ryan zich al uit over het vierde kindje dat hij en zijn vrouw verwachtten. Met name hoe hun kinderen Betty, Inez en James erin stonden. "Ze vinden het fantastisch. Ze zijn er klaar voor!", deelde hij daarover tijdens een interview met Entertainment Tonight.

En ook de acteur had er overduidelijk zin in: "Ik ben heel blij. Je moet wel een moron zijn als je dit voor een vierde keer doet terwijl je het niet leuk vindt. It's gonna be nuts, but we're very excited." 

Bron: Instagram Blake Lively, Entertainment Tonight, Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram