Mensen die dít eten zijn naar verluidt slechter in bed

Al is #3 in sommige gevallen geen verrassing...

I feel the most beautiful when I fall asleep next to you

Opscheppen over je kwaliteiten in bed is iets wat een groot aantal mensen doet. Net als dat mannen wel eens leugens verspreiden over het formaat van hun geslachtsdeel. Maar wist je dat je talent in bed ook bepaald wordt door wat je eet? Door déze dingen zou je slechter in bed zijn...

1. Suikervrije frisdrank

Dat veel frisdrank slecht voor je is, is al bekend. Maar ook suikervrije frisdrank doe niet veel goeds, zo dus ook niet voor je seksleven. Het heeft namelijk een negatieve invloed op je serotonine level, zeggen ze. Serotonine is een belangrijk hormoon dat er voor zorgt dat je welzijn en geluk ervaart. Als dit minder wordt, zorgt dat voor het verlagen van je libido.

2. Magnetron popcorn

Zit je met je lover op de bank een filmpje te kijken en hoop je op een vrijpartij later op de avond? Onthoud dan goed om geen magnetron popcorn in huis te halen. In de verpakkingen van magnetron popcorn zouden namelijk chemicaliën zitten die je sex-drive kunnen verminderen, of zelfs voor prostaat problemen kunnen zorgen.

3. Alcohol

Een klein beetje alcohol kun je makkelijk drinken, misschien zelfs wel voor dat extra beetje moed dat je nodig hebt om die ene knappe vent eindelijk je huis in te vragen. Maar te veel alcohol drinken gaat ten koste van je libido.

4. Kaas

In sommige kazen kunnen synthetische hormonen zitten. Het resultaat? De synthetische hormonen knoeien met jouw eigen oestrogeen en testosteron waardoor je libido eraan gaat, zo gaat het verhaal.

5. Suiker

Deze zoetigheid zou je insuline niveau verhogen. Dit kan weer leiden tot het opslaan van extra buikvet, het verliezen van spiermassa én je testosterongehalte laten dalen. Bij mannen zou het eten van veel suiker resulteren in een laag libido of zelfs erectiestoornissen.

6. Bewerkt vlees

Veel soorten vlees zijn bewerkt met hormonen. Net als bij de kaas, kunnen deze hormonen de balans van je eigen hormonen flink verstoren. Dit zou dan weer een negatief effect hebben op je sex-drive.

7. Chocolade

Chocolade kent twee kanten. Aan de ene kant zou het erg goed zijn voor je humeur en stimuleert het je gevoelens van euforie en liefde. Aan de andere kant zou chocolade ook het testosteron kunnen onderukken.

Bron: Grazia | Beeld: iStock