Wauw! Laura Ponticorvo deelt groeiende babybuik in bikini

Nog heel even en Laura is moeder van twee.

Nog heel even en Laura Ponticorvo is moeder van twee. De zwangere influencer genoot nog één keer voordat het zover is van een familievakantie in het heerlijke Spanje en trakteert nu op de zonovergoten kiekjes. Ook van de buik!

Vakantie

Omgeven door palmbomen en helderblauw water zien we Laura samen met dochtertje Giulia genieten van hun heerlijke vakantie – die inmiddels alweer voorbij is, zo laat de influencer op Instagram weten. “Zo vrij, zo heerlijk, alles even vergeten en puur en alleen genieten van de warme zon op je lichaam, je kleintje in haar nopjes met haar blote voetjes in het water en eindelijk doorslapen in de nacht. Zo zie je maar wat de warmte, het buiten zijn de hele dag en het heerlijke zwemmen ook echt met een kindje doet”, schrijft Laura onder de fotoreeks.

Gebroken nachten

De realityster geeft toe dat ze nu ze weer terug is in Nederland, weer gebroken nachten beleeft. “Maar goed… ben 100% opgeladen na deze geweldige trip”, aldus Laura. En de vakantie was nóg ergens goed voor: “M’n buikje/babyboy is extra hard gegroeid lijkt het wel door de ontspanning🥹💙” Dat is te zien – looking good!

Tweede kindje

Eind januari maakten Laura en hubby Ryan Rijger bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. “Blessed with another miracle. 🥺❤️🥰 We zijn zo dankbaar voor dit wondertje die ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken🤩”, schreef de influencer toen bij een schattige video waarin ze het heugelijke nieuws deelde met haar volgers. Inmiddels is Laura dus zwanger van de tweede, en geniet ze volop van de zwangerschap. As she should!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld