Kijk mee bij het Happy in Shape x Golf.nl ontbijt

Begin deze week was het eindelijk zover: het Happy in Shape x Golf.nl ontbijt voor de kick of van het nieuwe golfseizoen. Maar we vierden ook de Welcome to the Club campagne én onthulden de cover van de nieuwe Happy in Shape. Benieuwd hoe dat eruit zag? Kijk mee!

Intiem ontbijt

Tijdens een intiem ontbijt voor genodigden bij Golflounge Amsterdam vierden we de prachtige golfsport. Een sport die nog altijd te maken heeft met het imago van rijke oude mannen met rode broeken, terwijl dat al lang niet meer het geval is. Tijd dus om dat duidelijk te maken aan een groter publiek! Niemand minder dan Marije Knevel presenteerde het event want, jawel, ook zij slaat regelmatig een balletje. Net als Happy in Shape covermodellen Carolien Spoor en Shelly Sterk die ook aanwezig waren om te praten over hun liefde voor de sport.

Welcome to the Club

Onder het genot van een heerlijk ontbijt tussen de roze golfballen kregen we een sneak peek van de nieuwe Welcome to the Club campagne. En we kunnen verklappen... Die is te gek! Er wordt gespeeld met verschillende stereotypen en vooroordelen rondom golf om zo heel Nederland te laten zien dat het juist een sport is voor iedereen en zeker voor vrouwen. Als kers op de taart lanceerden we de nieuwe Happy in Shape cover in golf thema. Aan Carolien Spoor en Shelly Sterk de eer om hun cover uit te pakken. Wat is-ie mooi he?

Enne, geen golf-event zonder golf natuurlijk! En dus was er ook tijd om onder begeleiding van pro's een balletje te slaan en mooie prijzen in de wacht te slepen. Sta jij binnenkort ook op de baan? Want je kunt het gratis uitproberen via probeergolf.nl.

Video: Maisy Baas