De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

En dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presenteren we de nieuwste editie met niemand minder dan Sanny Verhoeven op de cover. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory

Met haar platform Sanny Zoekt Geluk hielp ze al vele mensen om méér uit het leven te halen en happier te zijn. Sanny Verhoeven (37) inspireert ons allemaal om meer verantwoordelijkheid te nemen voor ons geluk en succes. "Je geluksgevoel en positief denken kun je trainen", vertelt ze in de nieuwe Happy in Shape.

Beauty

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat we – hopelijk – weer kunnen genieten van een paar maanden zon.  Heerlijk hoor, dat rondje hardlopen, skeeleren of bootcampen in de zomer. Maar zeg eens eerlijk: heb jij je wel goed ingesmeerd als je buiten gaat sporten? Zonbescherming is juist dan heel belangrijk. En nee, het smelt echt niet van je gezicht. We vertellen je zes feiten en fabels op een rijtje over zonbescherming tijdens het sporten.

Horoscoop

In de zomereditie van Happy in Shape kan een grote zomerhoroscoop natuurlijk niet ontbreken. Staan je koffers al gepakt? Of twijfel je nog waar jij je vakantie door wilt brengen? Je sterrenbeeld geeft je een inkijkje in jouw ideale summer. Zo spendeer je je dagen optimaal om je hoofd leeg te maken, ultiem te genieten en goed voor jezelf te zorgen.

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Fit

Een mooie, strakkere buik? Killer abs? Dat willen we allemaal wel! Met een work-out van 5, 10 of 15 minuten en handige tips ligt een plattere, gezonde buik deze zomer binnen handbereik. Dus, waar wacht je nog op? Hop, aan de slag! We hebben drie ab-workouts voor je klaar staan.

Love

Open zijn over seks, gewoon zeggen wat je lekker vindt en daar ook naar handelen. Het zou anno 2023 de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar we laten ons in bed nog steeds vaak belemmeren door schaamte. Waar komt dat kritische stemmetje vandaan? En hoe bevrijdend is het als je dat kunt loslaten? We praten open over steamy time onder de lakens.

Psyche

Na het enorme succes van Overprikkeld brein komt Charlotte Labee nu met Jouw krachtige brein. Hierin vertelt ze haar persoonlijke verhaal en leert ze je door zelfliefde en bewustzijn meer grip op je leven te krijgen. ‘De meeste mensen hebben helemaal niet geleerd om van zichzelf te houden.’

Zen

Accepteren wat er is, minder willen en erop vertrouwen dat alles in het leven is zoals het moet zijn. Loslaten is dé sleutel naar rust in je hoofd, wat in deze tijd geen overbodige luxe is. De do’s en don’ts van switchen naar de overgave-modus en een beetje meer meewaaien. Zo word jij deze zomer weer helemaal zen.