Zomer musthave: droogshampoo met SPF tegen verbranding van je hoofdhuid

Het twee-in-een product gaat helemaal viraal op TikTok.

Vrouwen met lang haar zullen het vast herkennen: je lokken wassen is een hele happening. Shampoo, conditioner, haarmasker, haarolie, wel of niet aan de lucht laten drogen. Geen wonder dat we zo’n wasdag soms liever overslaan. Droogshampoo kan dan de oplossing bieden, maar dan zit je ook nog met zonnebrand... Want eigenlijk moet je je hoofdhuid wel beschermen in de zomer.

Zonbescherming

Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want op TikTok gaat een droogshampoo mét SPF rond. In de zomer wil je natuurlijk met flawless lokken de deur uit, maar kampen we ook met een veelvoorkomende struggle: je jaar wordt sneller vet. Al helemaal als je je hoofdhuid insmeert met zonnebrand. Maar wat nou als we je vertellen dat er een droogshampoo met SPF bestaat die je haar schoon houdt én ook nog eens beschermt tegen de zon? TikTok heeft weer eens een parel van een product gevonden.

@rudiberry protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼 #powderspf #dryshampoo #scalpspf #sunscreen #suncare #supergooppowderspf #scalpsunscreen ♬ Smooth Operator - Tiktok Remix - Scammacist

Viraal

Het gaat om de droogshampoo van het merk Supergoop. Het is een droogshampoo met een soort kwastje, die je gemakkelijk kunt aanbrengen op je hoofdhuid. TikTokker Rudi Berry heeft het uitgeprobeerd tijdens het zonnen en is lyrisch: "protect that scalp and clean your roots at the same time 🏖️☀️🤝🏼", schrijft ze in de caption bij de video.

De video is al bijna acht miljoen keer bekeken en heen honderdduizenden reacties. Reden genoeg om het product voor jouw volgende vakantie eens te proberen!

Bron: Beautify | Beeld: Emily in Paris