Salma Hayek verbluft volgers met badpakfoto's

Wauw!

Kering Women in Motion Gala Dinner - 76th Cannes Film Festival

De 56-jarige Salma Hayek ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen en ze is dan ook niet bang om af en toe uit de kleren te gaan op Instagram. Zo verraste ze haar volgers onlangs met een paar steamy bikinifoto's en plaatst ze nu opnieuw een reeks prachtige foto's in badpak.

Bikinifoto's

Salma heeft een lichaam waar je U tegen zegt dat heeft ze haar volgers al meerdere keren bewezen. "Aangezien jullie mijn bikinifoto’s de leukste vinden, is hier een video van een workout in bikini voor jullie allemaal", schreef Salma zo'n drie weken geleden op haar Instagram bij een video van zichzelf in het zwembad. De post werd miljoenen keer geliked en dat snappen wij wel!

Zonnige kiekjes

Gisteren plaatste de actrice opnieuw een paar kiekjes vanuit het water en deze keer stond zelfs hubby François-Henri Pinault erbij op. Selma draagt een prachtige roze badpak. "Enjoyed the great blessings of sun 🌞 water 💧 and love ❤️ #grateful", luidt de caption.

In de comments wordt ze overspoeld met complimentjes. "De mooiste vrouw ter wereld”, reageert iemand. En: “Simpelweg prachtig!”. Zijn we het helemaal mee eens!

Meditatie

Salma krijgt regelmatig de vraag of het geheim achter haar strakke huid misschien botox is. Daar heeft ze onlangs antwoord op gegeven in de podcast Let’s Talk Off. Salma onthulde dat ze gelooft dat de sleutel tot de gezondheid van haar huid eigenlijk meditatie is. “Ik weet wat het is. Vanwege een heleboel dingen in mijn lichaam en gezondheidsproblemen, heb ik op de een of andere vreemde meditatie ontwikkeld die ik blijf ontwikkelen. Ik kan het uren doen omdat ik geen tijd voel, en het is zo leuk." Aha!

Bron: HLN | Beeld: NL Beeld, Instagram

Celebrities
  • Women In Motion 2023 Award Dinner during the 76th annual Cannes film festival on May 21, 2023 in Cannes, France. PICTURED Salma Hayek BYLINE MUST READ Lucia Sabatelli/action press EDITORIAL USE ONLY *** Local Caption *** 42115720