Hebben: Wibra verkoopt een handige nekventilator

Musthave!

Heated beautiful woman fanning herself while sitting on couch at home.

Als het buiten bloedheet is, worden we maar al te blij van een verkoelend briesje. Wibra begrijpt dat wel en verkoopt nu dan ook een nekventilator voor de warme dagen. Ideaal als je op vakantie gaat!

Nekventilator

Met name voor de mensen die het áltijd warm hebben is dit de uitvinding van de eeuw. De Wibra is natuurlijk een winkel die van alles wat heeft, waardoor een nekventilator dan ook zeker niet kan missen in het assortiment.

Ook dit keer is TikTok weer onze saving angel als het gaat om het product van de Wibra. Want ja, als we TikTok niet hadden, dan hadden we waarschijnlijk niet eens geweten dat ze een nekventilator verkochten.

@wibranl Met het warme weer kan je wel wat verkoeling gebruiken! Tip: deze nek ventilator met 3 standen! #tiktokmademebuyit #wibranederland #wibra #zomer #hittegolf #benauwd #lente #datdoejegoed ♬ Iced Coffee - Arthur Hill

Rennen!

De nekventilator is super easy in gebruik omdat-ie maar drie standen heeft. Superhandig voor in de zomer dus! Doe 'm om je nek en neem hem overal mee naartoe. Wij weten in ieder geval wel wat wij gaan aanschaffen met deze warme temperaturen.

Het enige wat de winkelketen niet verklapt is hoe duur het product is, maar als we de Wibra een beetje kennen zal dat vast en zeker niet al te duur zijn. Dat wordt dus rennen!

Bron: Grazia | Beeld: Adobe Stock, TikTok