What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Woman enjoying skin care activity at home

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Met Booby tape kun je dat ene leuke topje met open rug toch aan

Waar de mogelijkheden met een bh beperkt zijn, kun je met het populaire Booby Tape vol zelfvertrouwen dragen wat je wilt. Of je nu voor een diepe V-hals of een backless top gaat: met Booby Tape kan het allemaal.

"Booby Tape is de perfecte oplossing voor vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen zonder een beha te dragen”, aldus Bridgett Roccisano, één van de oprichters van Booby Tape. "Onze tape biedt de nodige steun en vorm, zodat vrouwen de vrijheid hebben om te dragen wat ze willen en zich geen zorgen hoeven te maken over zichtbare bandjes of oncomfortabele beugels." Met de tape creëer je verschillende decolletéstijlen; van natuurlijk tot glamoureus.

booby tape

Ontdek de hotspots in en rond Roermond in combinatie met een heerlijk dagje shoppen in Designer Outlet Roermond.

In het zuidoosten van Nederland ligt de pittoreske gemeente Roermond, omgeven door schoonheid en bomvol cultuur. Designer Outlet Roermond verzamelde tips voor verschillende hotspots, om te laten zien dat er in ons eigen land voldoende te ontdekken is. Volg één van de routes langs het water, als onvergetelijk familie-uitje, dompel jezelf onder in de wereld van kastelen en cultuur en sluit af met een shopsessie in Designer Outlet Roermond.

Alle drie de routes beginnen en eindigen in het centrum van Roermond, waar je makkelijk de grens oversteekt naar Duitsland en België. Zo zijn bijvoorbeeld het Duitse Schloss Dyck, een waterburcht met spectaculaire kasteeltuin en het Belgische Domijn Aldeneyck, voor een luxe wijnproeverij net over de grens, onderdeel van de routes. Iedere route is gemakkelijk met de auto te rijden en voor de sportievelingen onder ons af te leggen met een (elektrische) fiets.

Shop online bij Atelier M

Marijke Dijkstra besloot tijdens corona haar hart te volgen en haar eigen lingerielabel te starten. "Ik ontwerp lingerie, niet zozeer om vrouwen sexy te laten zijn maar ik wil dat de vrouw zich mooi voelt. Mijn lingerie is als een verlengstuk van haar schoonheid. Volgens Atelier M is de vrouw van nu iemand die zich bewust is van haar eigen schoonheid. Doordat ze weet dat ze iets moois aan heeft, voelt ze zich krachtig. Atelier M staat voor kwaliteit. Alle items zijn handgemaakt en de stoffen worden met veel zorg en liefde gekozen. Het afstemmen van het ontwerp met de materialen maken het tot een geheel waarin ik mijn creativiteit kan uiten. Op dit moment ligt mijn kracht in het maken van kleine series. Series waar ik achter sta en dat geeft mij een goed gevoel. Hier word ik gelukkig van."

BABOR's favorieten voor een diep gereinigde huid

Echt goed in je vel zitten begint bij de gezichtsreiniging. En dat is een totaal nieuwe ervaring met de nieuwe BABOR-huidreinigingsproducten! Een goede verzorgingsvoorbereiding is heel belangrijk, of het nu gaat om een beauty-ritueel ‘s avonds of een verfrissende start van de dag. Elke huid heeft zijn eigen behoeften en voor al die verschillende voorkeuren is er wel een BABOR-product. Naast de verbeterde reinigingsklassiekers zijn er ook nieuwe oplossingen die de huid tot in de poriën reinigen. Zo geniet je van heerlijke verwenmomenten met uiteenlopende texturen en aangename geuren.

The Skin Scan bij BLOY: Ontdek wat er onder jouw huid afspeelt

Hoewel het nier per se zonnig weer is op dit moment, kan het wel zijn dat je nog op vakantie gaat. Met zonnige weer heeft je huid toch het een en ander te voorduren. Terug van vakantie? Met een behandeling van BLOY Institute is huidschade makkelijk te herstellen. Inspiratie nodig? Ontdek welke behandeling bij jou past met een vrijblijvende skin scan bij BLOY.

BLOY onderscheidt zich door de meest geavanceerde apparatuur en door te werken met een totaalconcept. Ze hebben alles onder één dak: huidtherapeuten, skin experts, body specialisten en cosmetisch artsen van de vooraanstaande Clinic 28. Het team werkt allemaal heel nauw met elkaar samen en zijn ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Zo kan je voor al je treatments terecht op één adres – ideaal voor de busy boss babe!

Redken lanceert twee initiatieven voor het empoweren en creëren van een veilige plek voor de LGBTQI+-community

Als onderdeel van de doorlopende missie van Redken om een veilige salonomgeving te creëren voor de LGBTQI+-community, brengt Redken met trots twee updates. Wereldwijd heeft Redken samengewerkt met het It Gets Better Project, Redken artists en experts in het veld om een branchespecifieke training te ontwikkelen voor kappers. Daarnaast lanceert Redken in samenwerking met COC een unieke Redken One United Limited Edition. Deze limited edition is voorzien van speciaal artwork dat de samenwerking in de Benelux van het merk met COC benadrukt. Beide initiatieven hebben als doel om salons een veilige plek te maken voor de LGBTQI+-klanten en de LGBTQI+-community te verheffen, sterker te maken en met elkaar te verbinden. United blijven we sterker.

Decathlon naamgever van 
World Padel Tour Amsterdam Open

Decathlon en de World Padel Tour (WPT) Amsterdam Open zijn een samenwerking overeengekomen die het sportmerk tot en met 2024 als naamgever verbindt aan het grootste padeltoernooi op de internationale kalender. De WPT Decathlon Amsterdam Open vindt van 11 tot en met 15 oktober aanstaande plaats in AFAS Live.

Het partnership past volgens CEO Lisa Noraz van Decathlon Nederland perfect in de visie en strategie van het sportmerk: “De populariteit van padel is de afgelopen jaren extreem hard gegroeid en wij verwachten dat deze groei blijft doorzetten. Zodoende is het één van de sporten waarop Decathlon zich de komende jaren zal blijven concentreren. Deze samenwerking draagt bij aan onze visie ‘move people through the wonders of sport’; met de WPT Decathlon Amsterdam Open willen we mensen inspireren om deze mooie sport te beoefenen.”

Toernooidirecteur John van Lottum: “De kracht van Decathlon is dat zij padel toegankelijk maken voor een brede doelgroep. In het internationale padelcircuit is het merk intussen niet meer weg te denken, professionals gebruiken hun producten en iedere sporter heeft wel een product van Decathlon in huis. Dit partnership is echt een ‘perfect match’, want het geeft ons de mogelijkheid om de WPT Decathlon Amsterdam Open -en padel in het algemeen- in het hele land onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.”

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Close up of smiling young woman lying on bed and applying face cream. Woman doing beauty care face massage at home.