WIN! 1x volledige starterset met de Love Your Nature collectie van NÉONAIL t.w.v. €170,-

Maak je nagels fall proof!

Na de zomer maakt de herfst haar intrede. Trendkleuren als mokka, chocoladebruin en wijnrood voeren de boventoon en zijn gespot bij influencers, celebrities en op de catwalk. De kleuren verbinden ons met de schoonheid van de natuur. NÉONAIL introduceert de nieuwe collectie ‘Love Your Nature’. En wij mogen een starterset t.w.v. €170,- bestaande uit de gehele nieuwe collectie weggeven!

Natuurlijk stijlvol

De nieuwe collectie van NÉONAIL bestaat uit twaalf trendy tinten die perfect aansluiten op de herfst. Choose Pure Joy en Poetry Breeze geven een fris en groen herfstgevoel. Warmte en elegantie wordt gecreëerd door Time for Myself en Evening Rituals in een dieprode tint. Kies voor Most of (F)all in een hippe karamelkleur die niet mag ontbreken dit seizoen.

Een met de natuur

Draag de kleuren apart of combineer ze met elkaar voor een verrassend effect. Met een makkelijke applicatie en een klassieke finish blijft de earthy aesthetic look tot wel 21 dagen mooi. Wissel de gellakken af met verschillende topcoats voor een matte of juist glanzende afwerking. Met de ‘Love Your Nature’ collectie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil jij nou kans maken op de starterset en nieuwe kleuren van NÉONAIL? Vul dan onderstaand formulier in.

[mail-win-form id='7']

Voorwaarden: meedoen kan t/m 6 oktober. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: NEONAIL