What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Smiling attractive young women shopping at shoes store, ai generated

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Stijlvol en comfortabel trainen: Maak Kennis met Stronger's Lift Collectie voor de Herfst

Precies op tijd voor de herfsttrainingen introduceert het Zweedse active wear merk Stronger de nieuwste damescollectie 'Lift'. Ontworpen met rekbaar licht compressiemateriaal, vormt de collectie zich naar het lichaam en biedt het een perfecte ondersteuning. De items garanderen daardoor een optimale pasvorm en ongeëvenaard comfort. Met stijlvolle silhouetten in klassieke herfstkleuren straalt de Lift-collectie een moderne en exclusieve uitstraling uit. Ontdek de perfecte balans tussen mode en functionaliteit en bereid je voor op een actieve herfst met de Stronger 'Lift'-collectie.". 

Amsterdam verwelkomt meest sexy pop-up ooit

Ben je klaar voor de heetste dating app ooit? Op 19 september vindt het meest sexy pop-up event van het Franse fenomeen NousLib plaats in het zwoele Bar Rouge, bekend om haar spannende Parijse allure. De pop-up experience, die ter ere van de lancering op 19 september geopend is voor publiek, biedt consumenten een kijkje in de verleidelijke wereld van de razend populaire dating app die singles en stellen aanmoedigt om hun seksualiteit te verkennen - zowel alleen als met hun partner en altijd met wederzijds vertrouwen en respect.

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en -apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier. Vanaf 19 september is NousLib officieel live en beschikbaar in Nederland. Vanaf dan download je de app hier of ga je naar www.nouslib.com/nl.

Nieuw van BabyLiss: Wave Secret Air

Losse, natuurlijke golven zijn de trend van het moment. Deze hedendaagse stijl is casual en toch chic, los en natuurlijk maar niet te rommelig en bedoeld om er natuurlijk moeiteloos uit te zien. Maar ondanks dat de look er moeiteloos uitziet, is deze slag één van de moeilijkste haarstijlen om te creëren. Het kost veel moeite om eruit te zien alsof je er niets aan hebt gedaan.

BaByliss, Europa’s nummer één haarstylingsmerk met meer dan 60 jaar ervaring, verwacht hoge ogen te gooien met deze nieuwe tool, de Wave Secret Air. Deze baanbrekende styler is gemakkelijk in gebruik en creëert automatisch lang houdende losse krullen op alle haartypes in slechts minuten. Natuurlijk krullend haar hoeft niet eerst ontkruld te worden voordat je aan de slag gaat. Je hebt werkelijk geen enkele styling-skills nodig, de Wave Secret Air doet het werk voor je.

Pregnancy label Atelier Melon opent pop-up shop

Het Amsterdamse Atelier Melon zorgt er sinds haar lancering in 2022 voor dat vrouwen ook tijdens de zwangerschap hun gevoel voor stijl kunnen behou- den. Het merk doet dat door stijlvolle, high quality zwangerschapsjeans aan te bieden. Vooralsnog ver- kocht het label alleen online. Van 27 september t/m 1 oktober komt daar tijdelijk verandering in. Dan opent het merk haar pregnancy pop-up in de Amsterdam- se Pijp. Het idee? Marjolein Vermeij (founder Atelier Melon): ‘Als je hier als zwangere vrouw binnenloopt, vind je pregnancy essentials die zorgen dat je comfor- tabel én stijlvol je zwangerschap doorkomt.’ Een deel van de verkopen gaat bovendien naar het goede doel.

Woensdag 27 september t/m zondag 1 oktober Gerard Doustraat 76, Amsterdam

Zie @ateliermelon op Instagram

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Atelier Melon (@ateliermelon)

Pink Gellac bestaat 10 jaar en komt met Decade of Pink collectie

Pink Gellac bestaat dit jaar alweer 10 jaar en dit vieren ze met een limited edition ‘Decade of Pink’ collectie. Drie unieke kleuren roze die als set en los verkrijgbaar zijn.

Bij Pink Gellac geloven we dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Daarom maken wij dagelijks, vanuit Nederland, premium nagelproducten voor al onze fans. Want iedereen is uniek. Of je nu houdt van stoere, opvallende nagels, of ze liever laat stralen met een neutrale, elegante kleur. Bij Pink Gellac willen we iedereen in hun kracht zetten en zich mooi laten voelen.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Smiling attractive young women shopping at shoes store. ai generated