Win! Een hardloopset van de Brooks Running trail collectie

Doe mee en maak kans op deze geweldige prijs!

Dol op hardlopen en zou jij wel een nieuwe outfit willen voor je volgende run? Brooks Running heeft een nieuwe trailcollectie en wij mogen een kledingset bestaande uit een jack, shirt en short weggeven!

Kleurrijke set

De kledingset komt uit de High Point Collection, een volledige head-to-toe collectie van Brooks Running inclusief de nieuwe waterdichte jas waarmee je veilig en beschermd de paden op kunt, maar ook voldoende opslagplaats hebt voor al jouw gear. De vrolijke kleuren van de outfit matchen helemaal met elkaar. Zo begin jij fashionable aan je run!

Wil jij kennis maken met het hardloopset van Brooks Running? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen! Goed om te weten: de kledingset is een maat M.

[mail-win-form id='8']

Voorwaarden: meedoen kan t/m 1 november. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.