Selma Omari geeft zich bloot in eigen realityserie over geheime zwangerschap

We kunnen Selma op de voet volgen tijdens haar zwangerschap.

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Een aantal maanden geleden bracht Selma Omari het heugelijke nieuws naar buiten dat ze mama is geworden van haar eerste kindje. De influencer had haar zwangerschap al die tijd geheimgehouden en nu nog steeds deelt ze niks over haar kindje. Daar komt binnenkort verandering in, want de kersverse moeder is binnenkort te zien in haar eigen realityserie over haar geheime zwangerschap.

Selma: Op mijn manier

We kennen Selma natuurlijk allemaal als influencer en vlogger. It's save to say dat ze een van de meest besproken persoonlijkheden van ons land is. Des te verrassender was het dan ook dat ze maandenlang een groot geheim met zich meedroeg: haar zwangerschap.

Begin augustus deelde de trotse mama geheel onverwachts dat ze moeder is geworden. Maar omdat Selma uit het niets bekend had gemaakt dat ze moeder was geworden, kon ze helaas niet alleen maar rekenen op felicitaties. Zo kreeg ze ook een hele lading haatreacties over zich heen. In zes afleveringen laat Selma dan ook iedereen toe in de laatste fase van haar zwangerschap, haar bevalling en daarna. Bij haar mooiste, maar ook intieme momenten. Voor welke keuzes komt Selma te staan en hoe vliegt ze het alleenstaand moederschap aan? Bewust kiezen voor het alleenstaande moederschap toont aan hoe groot Selma's wens is om moeder te zijn. Waarom kiest ze er – ook hier – voor om de niet gebaande paden te bewandelen? En hoe gaat het met alle veranderende omstandigheden? We gaan het zien in 'Selma: Op mijn manier'.

Bevalling

Afgelopen augustus deelde Selma het heugelijke nieuws dat ze moeder is geworden door middel van een aantal lieve kiekjes. “Ik vroeg God om een soulmate en hij gaf me jou”, schreef ze in de caption op Instagram. Ook deelde ze een paar prachtige kiekjes. Op de eerste foto zijn een paar polaroids te zien van Selma met haar prachtige, groeiende baby belly. Op de tweede foto laat de kersverse moeder de handjes van haar kindje zien.

Behalve het nieuws dat Selma moeder is geworden, houdt ze de meeste informatie over haar baby en zwangerschap voor zichzelf. Zo had ze haar zwangerschap goed verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ook maakt ze niet bekend wanneer haar kindje is geboren en onthult ze niet wat het geslacht of de naam van haar baby is. Hier gaan we binnenkort echter achter komen in haar gloednieuwe serie.

Selma; Op mijn manier is vanaf 17 oktober wekelijks te streamen bij BNNVARA op NPO Start.

Bron: BNNVARA, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Celebrities
  • AMSTERDAM, 11-10-2021, Pathe Tushinski Premiere Liefde Zonder Grenzen in Pathe Tushinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Selma Omari