Brooks Running is de nieuwe naamsponsor van de eDreams Barcelona halve marathon

eDreams Barcelona Halve Marathon by Brooks is een internationale race die zowel topatleten als recreatieve lopers van over de hele wereld aantrekt.

Brooks Running kondigt aan dat ze met trots de officiële naamsponsor worden van de eDreams Barcelona halve marathon, te beginnen in 2024, met een verbintenis van 2 jaar. Hiermee krijgt de race een nieuwe officiële naam: eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks.

Nieuwe sponsor

Jim Miles, Marketing Director van Brooks Running EMEA zegt: "Of je nu loopt voor je plezier of voor de finishtijden, laten we samen lopen - op de eDreams Barcelona Halve Marathon by Brooks. We zijn trots op onze samenwerking met dit geweldige evenement en we willen de stad laten zien waar de Brooks spirit voor staat. Bij Brooks geloven we dat hardlopen een dag, een leven... en zelfs de wereld kan veranderen. Dat weten we, want we lopen al meer dan 100 jaar hard en dat willen we vieren met de hardloop community. Dit evenement is een uitnodiging aan alle hardlopers om op hun eigen, unieke manier deel te nemen en hun persoonlijke records te verbreken, wat die ook mogen zijn."

De editie van 2024 vindt plaats op zondag 11 februari.

eDreams Mitja Marató de Barcelona of Barcelona Halve Marathon is een jaarlijkse halve marathon in Barcelona, Catalonië, Spanje. De marathon wordt georganiseerd door RPM Sports en ASO, wordt gehouden in februari en trok in 2023 21.477 lopers. 33% van de geregistreerde deelnemers kwam uit het buitenland en vertegenwoordigde 101 nationaliteiten. Sinds 2018 is het door World Athletics gecategoriseerd als een Gold Label Road race. Ga naarhttps://www.edreamsmitjabarcelona.com/ voor meer informatie of volg op sociale media@mitjabarcelona

Brooks Running verkoopt technisch schoeisel, kleding, hardloopbeha’s en accessoires in meer dan 50 landen wereldwijd. Brooks heeft als doel om iedereen te inspireren hun pad naar een betere versie van zichzelf te belopen. Dit doen we door de beste uitrusting, tools en ervaringen te creëren. Brooks is opgericht in 1914 en is een dochteronderneming van Berkshire Hathaway Inc., gevestigd in Seattle.

Beeld: Brooks