Aha! Dit zegt de manier waarop je je beha aantrekt over je persoonlijkheid

Hoe trek jij je beha aan?

Hoe je een beha aantrekt, is voor iedereen weer verschillend. Zo kun je hem op de klassieke manier aantrekken: je beha achterstevoren aandoen en daarna draaien. Maar je hebt ook speciale beha’s die een sluiting aan de voorkant hebben, zodat je niet te veel moeite hoeft te doen. Maar wist je dat de manier waarop je jouw beha aantrekt, iets zegt over jouw persoonlijkheid? Wait, what?

Achterstevoren

Zoals we al zeiden is de meest klassieke manier van het aantrekken van je beha de achterstevoren-manier. Je weet wel: het achterstevoren vastmaken van je beha en daarna draaien zodat-ie meteen goed zit. Mensen die het op deze manier doen, worden meestal gezien als echte doorzetters. Heb jij een doel voor ogen? Dan moet en zal je dat ook echt bereiken. Daarnaast kun je ook nog goed andere ballen hooghouden, denk aan: je sociale leven op orde houden. Jij bent een echte duizendpoot die het liefst op verschillende plekken op hetzelfde moment wil zijn. Daarnaast vind je je uiterlijk ook erg belangrijk en geef je dat ook voldoende aandacht.

Eerst de voorkant, dan de achterkant

Daarnaast zijn er ook mensen die eerst de bandjes om hun armen heen doen en de beha dan aan de achterkant vastmaken – iets wat wij an sich al heel erg knap vinden. Dit zegt echter ook iets heel belangrijks over je persoonlijkheid. Zo kom jij nooit te laat en sta je altijd voor iedereen klaar. Als mensen vragen wat voor vriendin jij bent, is het antwoord dan ook duidelijk: een hele trouwe vriendin. Best fijn om te weten, toch?

Sluiting aan de voorkant

Ben jij meer van het praktische en heb jij een beha met een sluiting aan de voorkant? Dan ben jij heel goed in plannen. Jij vergeet nooit je afspraken en komt – net als hierboven – nooit te laat. Daarnaast ben je heel erg intelligent en weet je precies wat je nodig hebt om iets tot een succes te maken.

Over je hoofd

Dan heb je natuurlijk nog de laatste optie: je beha over je hoofd. Op deze manier doe je eerst de haakjes aan de achterkant van je beha vast en trekt hem dan – net als een t-shirt – over je hoofd heen. Doe jij dat op deze manier? Dan is de kans groot dat je erg introvert bent. Jij staat liever naast de spotlights, dan erin en houdt totaal niet van aandacht. Je begeeft je dan ook niet snel in een omgeving waar heel veel mensen op af komen. Maar ben jij bij mensen die je vertrouwt? Dan is de kans groot dat ook jouw gekke kant naar boven komt.

Bron: Margriet, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws