Brooks Running voegt Ghost MAX-schoen toe aan assortiment

Deze nieuwste innovatie van Brooks Running helpt bij chronische pijnen en biedt ondersteuning aan het lichaam.

Hardlopen is een steeds populairdere en toegankelijke vorm van lichaamsbeweging die talloze gezondheidsvoordelen biedt. Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint, het kiezen van de juiste hardloopschoenen is van cruciaal belang voor het welzijn en het voorkomen van blessures. Brooks Running voegt daarom de nieuwste innovatie toe aan hun assortiment hardloopschoenen: de Ghost MAX. Deze geavanceerde schoen is ontworpen voor zachte landingen en beschermt tegelijkertijd de knieën en enkels van hardlopers. Met een brede basis biedt de Ghost MAX voldoende stabiliteit, waardoor het de ideale keuze is voor hardlopers die op zoek zijn naar een soepele run met extra bescherming.

Extra comfort

Een van de belangrijkste functies van de juiste hardloopschoenen is het bieden van adequate ondersteuning aan de voetboog. De voetboog absorbeert de schokken die ontstaan tijdens het hardlopen. De nieuwe Ghost MAX is zo ontwikkeld dat het extra dikke schuim extra ondersteuning kan bieden aan de voetboog en zo zorgt voor extra comfort. Deze demping helpt bij het absorberen van schokken en beschermt gewrichten zoals de knieën en enkels tegen overmatige stress.

Jouw unieke loopstijl

Iedere hardloper heeft een unieke loopstijl en voetvorm. Het is cruciaal om hardloopschoenen te kiezen die passen bij individuele behoeften. Professioneel advies, zoals een loopanalyse in een gespecialiseerde winkel, kan helpen bij het identificeren van de juiste schoenen voor jouw loopstijl. Een goede pasvorm minimaliseert bijvoorbeeld wrijving en voorkomt blessures. Er zijn tal van supporttechnologië zoals de holistische GuideRails technologie van Brooks Running. De nieuwe Ghost MAX is uitgerust met de GlideRoll Rocker. Deze overgangstechnologie is speciaal ontwikkeld om de hardloper in het normale bewegingspad te laten lopen.

De nieuwe Ghost MAX is gecertificeerd CO2-neutraal en vanaf 01 december verkrijgbaar op www.brooksrunning.com en bij geselecteerde retailers voor €160,-.

Blessures voorkomen

Naast het feit dat het een uitstekende hardloopschoen is, is de Ghost MAX ook geschikt voor wandelaars. De comfortabele pasvorm en het soepele loopgevoel maken de schoen perfect voor dagelijkse activiteiten. Het extra dikke schuim zorgt daarbij voor comfort tijdens het wandelen. De strakke uitstraling, zonder overbodige overlays of opzichtige ontwerpen, voegt een element van stijl toe.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle schoen voor dagelijks gebruik, chronische pijnen wilt verlichten of een ondersteunende run nastreeft, de Ghost MAX is geschikt voor hardlopers van elk niveau en met elk doel. Het is niet alleen een schoen, maar een metgezel die je hardloop- of wandelervaring naar een hoger niveau tilt met comfort, bescherming en stijl.