Viral: deze heatless curler van Action wil je hebben

En dat voor nog geen 2 euro.

Beautiful ombre hair coloring on a girl with long hair, view from the back

Wakker worden met de perfecte coupe, het is de droom van iedere vrouw. Enne, dat wordt nu werkelijkheid. Met de viral heatless curler van Action start jij de dag met mooie krullen, waar jij bijna niets voor hoeft te doen.

Heatless curls

Heatless curls zijn al een tijdje een trend als we op social media kijken. Menig TikTokker haalt elk trucje – gek of niet – uit de kast om de meest perfecte krul te creëren zonder een hittetool te gebruiken. Want zeg nou eerlijk: een stijl- of krultang gebruiken is natuurlijk niet bevorderlijk voor je haar.

Enne, nog zo’n nadeel van hittetools, je krullen blijven niet zitten of zakken heel erg uit. Balen! Gelukkig is dat nu verleden tijd met de heatless curling tool van de Action. Nog leuker: je betaalt er nog geen 2 euro.

@actionnederland De heatless curler ligt super comfortabel en geeft je na een heerlijk nachtje slapen de mooiste krullen! ✨#ActionNederland #ActionFinds #heatlesscurler #heatlesscurls #heatlesscurlstutorial ♬ feather sped up - focusonspeed

Hoe werkt het?

Natuurlijk is het wel even belangrijk om de handleiding goed te lezen. Zonder dat te doen, ben je waarschijnlijk als een kip zonder kop naar de heatless curler aan het kijken. En dat is juist niet de bedoeling! Maar om het alvast extra duidelijk te maken, leggen we het ook hier nog een extra keertje uit.

Allereerst doe je de band om je hoofd heen en zet dan het klittenband vast. Vervolgens heb je nu dus allerlei ‘slierten’ langs je gezicht hangen. Daarna pak je een voor een zo’n ‘sliert’ en dan wikkel je je haar er omheen. De uiteindes bevatten een elastiek waar je het geheel mee kunt vastzetten. Handig! Vervolgens ga je lekker naar je bed en haalt het geheel er de volgende dag weer uit. Tada! Je hebt prachtige krullen die de hele dag goed zitten.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock, TikTok