Win een DAG ÉÉN starterspakket t.w.v. €999

Doe mee en maak kans!

Fitness concept. Sport mat, equipment. Copy space

Veel BN'ers hebben DAG ÉÉN al ontdekt en showden trots hun afgetrainde lijf op de socials. Ook Happy in Shape hoofdredacteur Hilde volgde het programma met indrukwekkend resultaat. En guess what: ook jij maakt kans op een DAG ÉÉN traject t.w.v. €999!

DAG ÉÉN

DAG ÉÉN is een programma van 42 dagen, waarbij je volgens het sport- en voedingsplan van Patrick en Babette eet. Patrick en Babette, zelf 54 en 45 jaar, hebben het programma 3 jaar geleden zelf getest en ontwikkeld en leven er elke dag naar. En met resultaat. Als je de foto’s op hun website en Instagram bekijkt kun je het bijna niet geloven. Kan ik er ook zo uitzien? Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een speciaal voedingsprogramma en sportprogramma dat via de DAG ÉÉN app te volgen is. Voor raad en mentale ondersteuning zijn ze bijna 24 uur per dag beschikbaar via speciale app-groepen.

Happy in Shape hoofdredacteur Hilde ging de uitdaging aan. "Ik heb 42 dagen keihard gewerkt, elke dag gesport, gezond gegeten, avondwandelingen gemaakt, extra stappen gezet op mijn nieuwe step-apparaat en ben er sterker en gezonder uitgekomen. Wel 7 kilo lichter, een vetpercentage dat 5,5% lager ligt dan bij de start en daarbij ben ik 10 centimeter van mijn buikheupomtrek kwijt! Dat staat gelijk aan 2,5 maat! En daar ben ik heel erg blij mee. Alles is strakker, sterker en ik voel me overall veel fitter." In de nieuwe Happy in Shape, die nu in de winkel ligt, lees je haar hele traject inclusief tips & tricks.

Win, win, win!

Wil jij ook je beste fysiek ooit in 6 weken? Happy in Shape mag een compleet starterspakket weggeven t.w.v. €999. Hiermee kun je zelf direct aan slag, zonder wachttijden.

Wat zit er in het pakket:

  • Het DAG ÉÉN boek met complete uitleg en instructies
  • Een jaar lang toegang tot de App PRO met alle work-outs, maaltijden en community voor support.
  • Een huidplooimeter + een centimeter voor het meten van je vetpercentage.
  • Een activity tracker, zodat je je stappen, maar ook je slaap en hartslag kunt tracken.
  • De BCM-weegschaal, die je koppelt aan de app, waarmee je alles kunt bijhouden.
  • Een ticket voor een KICK-OFF meeting met Patrick en Babette.

Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige.

[mail-win-form id='13']

Meer weten over DAG ÉÉN? Net als Isa Hoes, Lieke van Lexmond, Halina Reijn en Heleen van Royen ging Hilde het traject aan. In de nieuwe Happy in Shape lees je precies hoe het in zijn werk gaat, wat je eet, hoeveel je beweegt, en wat je verder allemaal moet doen. Natuurlijk lees je ook hoe het Hilde af is gegaan en deelt ze haar tips voor iedereen die ook wil beginnen met het programma.

Beeld: Adobe Stock