Jessie Jazz Vuijk laat eerlijke video van lichaam na zwangerschap zien

Ze neemt ons mee in haar journey naar een fitte moeder worden.

MTV EMA pre-party 2019

Vier maanden geleden beviel Jessie Jazz Vuijk van een gezonde baby boy. Na wekenlang in haar babybubbel te hebben gezeten, wil ze nu de sportschool weer in. Op Instagram laat ze haar lichaam zien zoals-ie nu is, na de zwangerschap, en over zes weken kunnen we het eindresultaat bewonderen.

Langzame start

Vier maanden geleden zette de influencer haar zoon op de wereld. Vanzelfsprekend is haar lichaam anders dan voor de zwangerschap. Daar is ze oké mee, maar Jessie zou zich ook wel weer meer haarzelf willen voelen. En daarom is ze een maand geleden weer voorzichtig begonnen met sporten. "Dat krijgt wel echt een totaal andere dimensie als je een kind hebt gekregen", vertelt ze in een video op Instagram. "Ik ben super langzaam gestart met een geweldige yoga docent. Die heeft me helemaal begeleid in dat mijn buikspieren weer terug bij elkaar komen. Toen ik van haar een go had gekregen, ben ik begonnen met sporten: pilates en één keer in de week krachttraining."

Voeding

Ook haar voeding moet eraan geloven. "Waar ik eerst heel veel snoepte en snackte en ook door de borstvoeding heel veel trek had, heb ik nu besloten om even te stoppen met suikers. En gewoon weer heel gezond te gaan eten. Met heel gezond bedoel ik natuurlijk wel heel voedzaam, want ik heb het nodig als ik veel sport en borstvoeding geef", legt Jessie uit.

Traject

Dat doet ze allemaal niet zonder hulp, want ze gaat een traject van DAG ÉÉN volgen. "Zij gaan voor mij een voeding- en sportschema maken. Het is een traject van zes weken om snel en blijvend fit te worden." Ze benadrukt dat het geen crash dieet is.

Jessie is overigens niet de eerste BN'er die dit traject volgt. Onder andere  Isa Hoes, Lieke van Lexmond, Halina Reijn en Heleen van Royen gingen haar voor. Enne, wij hebben een leuke winactie lopen waarbij jij ook zo'n traject t.w.v. €999 kunt winnen. Klik hier.

In onderstaande video deelt Jessie de before beelden van haar lichaam.

Dankbaar

"Het is een beetje fluffy, wat logisch is natuurlijk. Qua conditie ben ik ook echt snel buiten adem", vertelt ze. Haar main goal is een fitte moeder voor haar zoon zijn. "Ik ben vet trots op mijn lijf, het heeft gewoon een kind gemaakt. Een gezonde man van 4,4 kilo op de wereld gezet. Ik ben heel blij en dankbaar en ook helemaal oké met hoe het er nu uitziet. Maar ik heb gewoon zoveel zin om me weer sterk te voelen", legt ze uit. "Ik ga jullie gewoon helemaal meenemen in dit proces. En natuurlijk ook wat het me mentaal gaat brengen."

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld