doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Waarom jij je panty altijd goed moet wassen na het dragen

Weer wat geleerd vandaag!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Panty

Soms lijkt er nooit een einde te komen aan de bergen vuile was. Het liefst gooien we alles in de wasmachine, zodat het weer lekker fris ruikt en aanvoelt. Maar geldt dat ook voor panty’s? Je zult het misschien niet verwachten, maar het is hartstikke belangrijk om je panty’s goed te wassen. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Bacteriën

Onderzoekers kwamen er namelijk achter dat panty’s de perfecte plek zijn voor bacteriën. De dunne stof houdt zowel vocht als warmte vast, waardoor het aardig broeierig kan worden. Oftewel, een uitstekende omgeving voor bacteriën. Het klinkt niet alleen vies, maar je kunt er ook last van krijgen. Denk aan huidirritaties en zelfs infecties. No thank you!

Irritatie

Mocht jij je panty meerdere keren dragen zonder deze tussendoor te wassen, denk daar dan voortaan nog even goed over na. Je zit namelijk echt niet te wachten op geïrriteerde benen. Volgens het onderzoek zou je panty na één keer dragen al opnieuw gewassen moeten worden, zodat de bacteriën geen kans krijgen zich in je panty te nestelen. Nog even een tip, nu we toch bezig zijn. Door je panty’s gelijk met je ondergoed te wassen, blijven ze langer mooi.  

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');