Win: 3x pakket duurzaam waspoeder van NaturalSenz

Vind jij duurzaamheid belangrijk, maar wil je ook dat je kleding heerlijk schoon en fris gewassen wordt? Met het waspoeder van NaturalSenz wordt je was niet alleen stralend schoon, maar blijven de kleuren ook prachtig behouden. Past dit helemaal in jouw milieuvriendelijke huishouden? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen drie keer een pakket met twee producten van NaturalSenz weggeven!

NaturalSenz Waspoeder

NaturalSenz

Met NaturalSenz wordt duurzaam de was doen een makkie. Dankzij de samenstelling, die voor nagenoeg 100 procent uit natuurlijke ingrediënten bestaat, wordt de impact op het milieu tot een minimum beperkt en is het bovendien voldoende om je was op 20 graden te draaien in plaats van op hoge temperaturen. Dat scheelt niet alleen in energieverbruik, maar ook nog eens in de CO2-uitstoot!

Veelbelovend waspoeder

NaturalSenz heeft waspoeder voor zowel witte als bonte was. Beide producten zijn biologisch afbreekbaar en net zo krachtig als andere wasmiddelen. De wasmiddelen zijn vrij van microplastics en voldoen aan de strenge eisen van Ecocert. Bovendien kwam NaturalSenz als beste uit de test onder verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS. Daarnaast zijn de waspoeders ook dermatologisch getest en voorzien van het Vegan Society-keurmerk: ze bevatten dus geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet op dieren getest.

Ben jij overtuigd en wil je dit duurzame wasmiddel uitproberen? Goed nieuws, want Happy in Shape geeft drie keer een pakket met de NaturalSenz waspoeder kleur én wit weg! Vul het onderstaande winformulier in, en wie weet ben jij de gelukkige die binnenkort wasjes draait met dit innovatieve, duurzame waspoeder. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m vrijdag 25 oktober. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Win
  • NaturalSenz