Bart's Bites

Bart's Bites

Bart's Bites bekt niet alleen lekker, de bites zijn ook echt lekker. En verantwoord. Zo bestaat het tussendoortje uit groente, fruit, pitten en zaden en zijn alle ingrediënten 100% biologisch en plantaardig. Wil je meer over weten! 

Bart who

Het brein achter Bart's Bites is niemand minder dan de bekende Olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp. Door het schaatsen moest Bart natuurlijk altijd op zijn voeding letten, maar daarbij komt dat hij astma heeft en voor heel veel allergisch is. Lucky for him: zijn moeder is orthomoleculair voedingsdeskundige en zorgde tijdens Barts topsport-tijd altijd voor een dieet dat lekker en functioneel was. Samen ontwikkelden ze recepten voor bites en bars: lekker, functioneel en natuurlijk. Bart’s Bites waren geboren. 

Ingrediënten

De bites bestaan dus uit groente, fruit, pitten en zaden en bevatten een gebalanceerde verhouding van snelle en trage koolhydraten, vezels en eiwitten. Zo is het tussendoortje ook echt wat je verwacht van een tussendoortje: het vult en geeft je positieve energie, maar gelukkig zonder suiker-kick. Daarnaast zijn de bites no-junk: alle ingrediënten zijn 100% biologisch en plantaardig en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegd suiker en geen conserveringsmiddelen, maar zitten wel vol met vitamines, mineralen, eiwitten, vezels en spoorelementen. 

Het tussendoortje verschijnt in drie smaken: rood fruit, espresso en chocolade.

Door: Mireille Sneekes 


Recent