Deze app maakt thuis sporten makkelijker

Aan de ene kant is thuis sporten makkelijk, want het kan wanneer je wilt, maar aan de andere kant is er soms weinig motivatie. En zonder motivatie is het lastig je training vol te houden. Personal trainer Radmilo Soda biedt de helpende hand: hij lanceert een app die thuis sporten makkelijker maakt.

Lees ook

Thuis sporten

Wij hebben dus een haat-liefde-verhouding met thuis sporten. Het ene moment is het zo lekker en makkelijk, maar het andere moment lig je op de bank en is er niemand die je er vanaf trekt en valt die gepland work-out dus in het water.

Het volhouden van een training en routine is sowieso voor veel mensen lastig, maar nu de sportscholen nog steeds dicht zijn, kan dat nog lastiger zijn.

Stok achter de deur

Het is dus aan te raden om een stok achter de deur te hebben. Dat kan live les zijn waar je je voor aangemeld hebt, een vriendin met wie je sport, maar ook deze app. Radmilo Soda (je kent 'm vast, want hij is bekend van het tv-programma Obese en heeft zijn eigen studio Soda Bodyfit) lanceert namelijk een sportapp: BandZe. 

BandZe

Zoals de naam van de app al een beetje verklapt: het biedt verschillende oefeningen waarbij je mini-bands en elastieken gebruikt om je work-out lekker effectief te maken. De middelen zijn dus minimaal waardoor je de oefeningen makkelijk thuis kunt doen én trainen met de app betekent dat je de oefeningen met regelmaat uit moet voeren. Het proberen waard, enne, wel volhouden hè.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook