Hebben: de herfstcollectie van Calvin Klein

Dit zijn onze favoriete items uit de nieuwe collectie.

Net gelanceerd: de herfstcollectie van Calvin Klein met een campagne (waarin topmodel Bella Hadid de hoofdrol speelt) die je aanspoort erop uit te gaan en te laten zien hoe jij het beste in jezelf naar boven haalt. Benieuwd? Snappen we!

Kleuren en ontwerpen 

De collectie bestaat uit moderne ontwerpen in felle en vrolijke kleuren als kobaltblauw, donkeroranje en fuchsia. Daarnaast zijn veel items praktisch zwart en ontbreken lichtere kleuren als wit en poederroze ook niet. Extra fijn aan de collectie is de veelzijdigheid. Naast fijne, lange leggings, sporttops met cut-outs en sportbh’s met gekruiste spaghettibandjes op de rug, bestaat de collectie uit truien, jacks en shirts met lange mouwen (met en zonder kol) die het mogelijk maken om te layeren. Iets dat we in koudere maanden maar wat graag doen… 

Ook zijn de silhouetten vernieuwd. De kleding is elegante, flatterend en heeft zo min mogelijk naden voor een verbeterd comfort en de perfecte pasvorm.

Campagne 

De campagne, met Bella Hadid als hét gezicht, is een ode aan bewegingsvrijheid en hoopt laten zien dat het hebben van een actieve levensstijl leuk is en bevrijdend moet zijn – iets dat wij stiekem al wisten. 

Dit zijn onze favoriete items: 

 

 

 

Bekijk hieronder de video van de nieuwe collectie:

 

Laatste nieuws