3x de leukste sporttrends op een rij

Ben je even helemaal klaar met hardlopen? Dit zijn drie sporttrends om eens uit te proberen.
3x de leukste sporttrends op een rij

De vakantie is al weer een paar weken voorbij en iedereen is weer druk aan het werk. Het is dan lastig om sporten in te plannen naast lange dagen op je werk en anderen verplichtingen. Veel mensen kiezen er daarom voor om een rondje te gaan hardlopen, lekker buiten in de natuur. Maar voor iedereen die toe is wat anders zet Happy in Shape de drie nieuwe sporttrends op een rij. 

Aerial Yoga

Yoga is laatste jaren helemaal hot & happening. Maar voor iets uitdagenders ben je bij deze bijzondere vorm van yoga aan het juiste adres. Aerial yoga is een vorm van moderne yoga ontwikkeld in 2014. Zo combineer je traditionele yogahoudingen, pilates én dans terwijl je in een soort van hangmat 'hangt'. Naast dat de poses goed zijn voor je spieren, is het ook erg ontspannend. Namaste!

Boksen

Boksen is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Wat eerst werd gezien als een mannensport is uitgegroeid tot een sport voor alle doelgroepen en leeftijden. Na een lange dag te hebben gewerkt is het heerlijk om even al je frustraties eruit te slaan. Daarnaast is boksen enorm goed voor je spieren en conditie. Jezelf leren verdedigen is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. 

Pound

Sporten en muziek tegelijkertijd? Ja zeker! Pound Fitness is een full body workout waarbij je je lichaam traint doormiddel van drumsticks (Ripstix). Deze work-out is een combinatie van pilates- en yogaoefeningen en conditie- en krachttraining. Trainen door te drummen op de maat van de muziek. Sporten en muzikaal bezig zijn en dat at the same time. Beide werken bevrijdend voor body & mind. 

Veel plezier met uitproberen!

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edba40c31727', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });