Hiken is hot

En met de nieuwe collectie van dit Zweedse merk zie je er ook nog eens hip uit.

Lees ook

Dat dagelijkse beweging goed voor je is, is niets nieuws. Zelfs een wandeling van 20 minuten maakt al verschil. Wil je er hot uitzien tijdens het hiken? Het Zweedse merk Fjälllräven lanceerde een collectie waardoor je er hip uitziet in de natuur.

Najaarskleuren

Ondanks dat de temperaturen deze week nog boven de 25 graden uitkomen, staat de herfst al bijna voor de deur. En wat is een betere tijd om lekker de natuur in te gaan dan het najaar? De rode en gouden tinten vormen het perfecte decor voor een wandeling in de wildernis. 

Voordelen

Hiken is hipper dan ooit tevoren en een stevige wandeling is ook nog eens heel erg goed voor je. Wanneer je namelijk lekker de natuur in gaat, kom je tot rust. Ook stimuleert een tripje door de bossen je creatieve proces, versterkt het je immuunsysteem, zorgt het voor verbetering van concentratie en gaat depressie tegen. Genoeg redenen om wat meer tijd vrij te maken voor deze work-out. 

Collectie 

De jackets, vesten, broeken en truien van Fjälllräven zijn gemaakt van zoveel mogelijk gerecyclede materialen. De hergebruikte wol die voorheen alleen werd gebruikt in overhemden en truien, is nu ook terug te vinden in jassen, vesten en rugzakken. Zo zet je wat milieu betreft ook een stap in de goede richting. 

Laatste nieuws

Zie ook