doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Alle vegans verzamelen

Vegans opgelet! Vergeet niet je vitaminen te nemen.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Alle vegans verzamelen

Vegan junk food, vegan ijs en vegan taart… De veganistisch levensstijl neemt toe in populariteit. Maar naast het plantaardige dieet en het sporten, moet je natuurlijk niet je supplementen vergeten. 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Sinds een aantal jaar wordt het vegan dieet niet meer gezien als iets voor hippies. Modellen en influencers zweren erbij, ze delen alle recepten op Instagram en sporten bijna iedere dag om aan dat strakke lijfje te komen. 

Echter betekent het schrappen van o.a. vlees uit je dieet wel dat je ook essentiële bouwstoffen en vitaminen in mindere mate binnenkrijgt. Denk hierbij aan de vitaminen B12, D3 en vetzuren zoals omega 3. Een goede manier om deze alsnog binnen te krijgen, is door dagelijks vitaminepillen te nemen en proteïnepoeder. Vooral proteïnen zijn belangrijk voor je spierherstel na (intensief) sporten. Biotona lanceerde onlangs 2 nieuwe proteïnepoeders, die je makkelijk door je smoothie, beslag van je pancakes of yoghurtbowl kunt toevoegen. Raw hemp protein is onze favoriet. Welke vind jij fijn? 

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');