Win: een blanket-breipakket van We Are Knitters

Met dit pakket brei je zelf een fijne deken van wol.

Misschien kun je het je nog niet voorstellen, maar na de zonnige zomer zal uiteindelijk de herfst haar intrede doen. En dan is het wel zo fijn als je een prettig dekentje hebt dat je warm houdt. Met het We Are Knitters breipakket maak je zo’n deken, en wie binnenkort begint, heeft ‘m gegarandeerd voor het najaar af. 

We Are Knitters 

We Are Knitters maakt DIY-breikits waarmee je kleding kunt maken, maar ook accessoires en sinds begin dit jaar home-decoratie. Onderdeel van de home-decoratie is de deken, waarvan de garen van 100% Peruaans wol zijn. Lekker zacht en warm dus! 

Win 

Jij kunt kans maken op een breikit waarmee je een ‘Udon blanket’ maakt. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt: de garenballen, houten naalden, het patroon, een naainaald en een geborduurd We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien. Bovendien is het niveau van het pakket makkelijk, dus de snelle breiers hebben niet alleen een fijne dekentje voor het najaar, maar ook voor op een afgekoelde zomeravond. 

Kans maken 

Wil jij kans maken op dit pakket? Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en stuur een mail naar [email protected]. Geef hierbij aan waarom jij dit paar wil winnen en vermeld ook je NAW-gegevens. Gebruik ‘We Are Knitters blanket’ als onderwerp. 

Veel succes! 

 

Laatste nieuws