Dé workout voor ‘rock-hard’ abs van xcore

Met deze work-out train je keihard je core!
Dé workout voor ‘rock-hard’ abs van xcore

Een total body work-out waarmee je keihard je core traint, terwijl je aan cardio doet én het is nog eens leuk om te doen. En vooral dat laatste is belangrijk. Het is tijd om plezier te hebben in álle dingen die je doet!

Wat is xcore®?

Xcore® staat voor extreme core training. Het is een unieke work-out van 45 minuten die jij simpelweg bij jouw sportschool in de buurt kunt volgen. In de work-out wordt gebruik gemaakt van de bekende xco®-trainer. Dit is een buis gevuld met grit, wat door elke beweging heen en weer door de buis wordt geschud. Hierdoor creëer je extra belasting van de spieren in je hele lichaam. Wat betekent dit? Extra calorieën verbranden en sneller spieren opbouwen!

Xcore® zorgt voor een sterke core en minder blessures en rugklachten. En ja, die ‘rock-hard’ abs zijn uiteraard mooi meegenomen.

Een xcore® les volgen? Ga hier en vind een certified xcore® club bij jou in de buurt!

Korting 

Kijk op shopbyhow.com, gebruik de code “happyinshape” en ontvang €10 korting op alle maten en kleuren van xco®-trainer!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0449d08c408', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });