Eetdagboek Hind Laroussi

Hind Laroussi verklapt haar eetgewoonten!

Eetdagboek Hind Laroussi

Benieuwd naar de eetgewoonten van BN'ers? Hind Laroussi deelt ze met ons! 

Over Hind Laroussi 

Hind Laroussi kennen we nog van de eerste Idols, waar ze de halve finale haalde. Daarna bouwde ze een succesvolle carrière op in Nederland. Sinds drie jaar woont ze in Los Angeles om daar aan haar internationale carrière te werken. Ze bracht recentelijk haar nieuwe single Lost uit, en werd door het prestigieuze Amerikaanse Billboard Magazine gekozen tot Breakout Artist met haar remix van dj Chris Cox.

Leeftijd: 34 jaar

Lengte: 1,78 m

Gewicht: 72 kilo

In shape? ‘Ik ben hard aan het trainen en diëten, omdat ik echt in shape wil zijn voor alles wat er gaat komen op muziekgebied. Ik train minstens vier à vijf keer in de week. Het sporten houdt me niet alleen in vorm, maar maakt me ook blij. Ik heb ook drie jaar lang vijf dagen in de week twee à drie uur gedanst.’

Eetdagboek

7:30

‘Ik begin met twee gebakken eitjes met avocado en twee rijstwafels en daarbij een cappuccino met sojamelk. Daarna ga ik een uur fitnessen. Mijn benen en billen trainen tot het punt dat ze gaan verzuren. Intussen drink ik een halve liter water. Na de trai- ning neem ik een eiwitshake, zodat mijn spieren kunnen herstellen.’

11:00

‘Ik neem een appel als tussendoortje.’

13:00

‘Voor mijn lunch maak ik een quinoa- salade met paprika, tomaatjes, broccoli en walnoten, en ik doe er een paar rozijntjes door om ’m wat zoeter te maken. Ik maak zelf de dressing met honing, citroen en een beetje peper en zout.’

16:00

‘Als tussendoortje eet ik tomaatjes en een stukje komkommer met een beetje hüttenkäse. ’s Middags neem ik nog

een kopje koffie en verder drink ik de hele dag door veel water en thee. Throat Coat is een heel goede thee voor mijn keel, de thee is speciaal ontwikkeld voor artiesten.’

18:30

‘Ik wok groenten: taugé, kool, paprika, courgette, boontjes en schijfjes komkommer met sojasaus. Ik doe er kikkererwten bij, want als vegetariër moet ik ergens mijn proteïnen uit halen. Ik combineer het met nepgehakt, dat ik lekker kruid met Marokkaanse kruiden, komijn, peper en een beetje zout. Omdat ik aan het diëten ben, sla ik de koolhydraten vanavond over.’