PUMA NOVA

Sportief flaneren
PUMA NOVA

Beweging is belangrijk - zeker voor degenen die overdag op kantoor achter hun computer zitten. Meer beweging is goed te bereiken, als je de trap neemt naar boven of een wandeling maakt in je pauze. Maar als je dan pumps aan je voeten hebt, nee, dan zouden wij ook liever blijven zitten. 

Comfortabele schoenen en vooral sneakers zijn dan ook favoriet op de redactie. Zeker als er nieuwe parels in ons gezichtsveld komen waarmee we een jurkje stoerder kunnen stijlen of die gewoon perfect onder onze sportlegging passen. 

Stijl 

Neem de PUMA NOVA die door niemand minder dan Cara Delevingne (ambassadeur van PUMA) gelanceerd zijn. De schoenen zijn er in zwart-wit, maar ook met lichtroze en, je voelt 'm al aankomen, dat is onze favoriet. De stijl van de sneakers is geïnspireerd op de nineties die ook terugkomen in de lagen van mesh en suède. We like it. 

Door: Mireille Sneekes 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed1edc8334d9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });