Tip: geniet nu van 'Rosé Sundays' bij Jansz. in Amsterdam

Lekker van roséwijn genieten op het terras!
Tip: geniet nu van 'Rosé Sundays' bij Jansz. in Amsterdam

En of we houden van een gezonde levensstijl. Naast het sporten en gezond eten houden we vooral van heul veel balans. En dat kun je alleen doen door afentoe te 'zondigen'. Niets zo gezellig als neerploffen op een terrasje met een aangeslagen glas wijn. Mag het rosé zijn deze keer?

Jansz., het restaurant van het waanzinnige Pulitzer Hotel in Amsterdam viert de roséwijn helemaal op zijn eigen manier. In de Reestraat in de Negen Straatjes, kan je heel de zomer lang (lees; de eerste en derde zondag van de maand) genieten van de exclusieve Rosé Sundays.

Sappige perziken

De Made in Provence (MiP) uit de Côtes de Provence, wordt in de bloemetjes gezet. Deze roséwijn proeft naar rode vruchten en sappige perziken. Nou, als dat de Franse Provence niet naar Amsterdam brengt, dan weten we het ook niet. Een glas of een magnumfles, doe maar op. Samen met passende gerechten van Chef Jeroen Robberegt uit de Big Green Egg wordt jouw zondag opeens veel interessanter.

Kijk alvast even mee:

Reservaties: Jansz. Rosé Sundays
3 en 17 juni, 1 en 15 juli, en 5 en 19 augustus
12:00 – 17:00 uur

Lees ook: Yes; er bestaan nu Pinot Grigio donuts

Beeld: Jansz.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0a1f24a26bb', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });