Kan kokosolie jouw nachtcrème vervangen?

Een journaliste testte het.

Lees ook

Het is voor velen een vaste routine: gezicht reinigen en vervolgens nachtcrème opsmeren voor het slapengaan. Maar werkt kokosolie niet beter dan nachtcrème? Dat vroeg journalist Beth Lipton zich af en daarom besloot ze haar avondritueel te veranderen.

“Ik weet niet waarom het niet eerder in me op kwam”, schrijft ze over haar ervaring. “Al helemaal omdat ik een enorm droge huid heb.” Omdat ze altijd op zoek is naar de meest pure producten voor haar huid, besloot Beth haar fancy nachtcrème te vervangen voor kokosolie. Ze gebruikte een drupje kokosolie en smeerde het niet alleen over haar gezicht, maar ook over haar nek en borst.

In de ochtend herhaalde ze de routine opnieuw na het douchen. Verder veranderde de journaliste niets aan haar beauty regime. Het resultaat? Volgens Beth werkt kokosolie hartstikke goed. “Het is superhydraterend en voedend, het trekt goed in en mijn gezicht is zacht, maar niet vettig”, vertelt ze over haar ervaring. Vanwege het positieve resultaat besloot ze kokosolie vaker op te smeren. Wil je haar voor- en nafoto zien? Bekijk ze hier.

Zou jij je gezicht insmeren met kokosolie? Waarom wel of niet? Laat het ons weten via Facebook.

Lees ook: Zo kwam Dakota Johnson in shape voor haar rol in Fifty Shades >

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Ben jij in je hoofd al bezig met zomervakantie? Dan zijn deze tips voor jou vast een lot uit de loterij!
'Ik slikte 200 laxeerpillen per dag'

Claudia: ‘Ik slikte 200 laxeerpillen per dag’

Dat ene pilletje per dag werden er al snel meer...