Dit draagt Khloé Kardashian altijd bij zich in haar sporttas

Wow, had jij dit van haar verwacht?

Lees ook

Khloé Kardashian is vandaag de dag helemaal afgetraind, en probeert anderen ook te motiveren om van hun lichaam een ‘Revenge Body’ te maken. Haar volgers zien haar dagelijks sporten, en in een korte tijd zien veranderen van mollig zusje-van naar vooraanstaande fitgirl die een inspiratie is voor vele anderen. Maar wat zit er eigenlijk allemaal dagelijks in haar sporttas? Op haar app onthult ze de vier producten waar ze absoluut niet zonder kan.

Betaalbare beauty

Allereerst is het de Kiehl’s Blue Herbal Gel Cleanser (20 dollar) waarmee ze haar vette en bezwete gezicht goed kan reinigen na het sporten. Ook heeft ze Kiehl’s Blue Astringent Herbal Lotion (18 dollar) in haar tas voor een gevoelige huid of na het scheren. Naar eigen zeggen zweet ze enorm, maar daarvoor gebruikt ze Secret deodorant (4 dollar), waar ze echt niet zonder kan. Ook heeft ze een bus Psssst! Dry Shampoo (7 dollar) op dagen als ze echt even geen tijd heeft om haar haar te wassen. 

Meer over Khloé’s nieuwe leven als fitgirl lees je in de nieuwe Happy in Shape die vanaf nu in de winkels ligt. Je kunt hem ook (zonder verzendkosten) online kopen via http://tijdschrift.land/product/happy-in-shape-2017-1/ 

Lees ook: Het moment dat Khloé Kardashian zich realiseerde dat sporten beter is dan emo-eten

Bron: Health, Youtube, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook