Win een afslankpakket van FytoSlank (GESLOTEN)

Ben jij ook altijd op zoek naar een manier om van je extra kilo's af te komen? FytoSlank helpt je hierbij op een simpele manier.

Win een afslankpakket van FytoSlank (GESLOTEN)

Iets te veel gegeten of cocktails gedronken deze zomer? Geen probleem, die vakantiekilo's ben je zo weer kwijt dankzij FytoSlank. En dat kan nu extra voordelig want Happy in Shape mag 8 pakketten weggeven!

Het is niet makkelijk om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. FytoSlank geeft je net dat steuntje in de rug bij het afslanken. De samenstelling van de capsules stimuleren de vetverbranding. Ze bevatten drie citrusvruchten: bloedsinaasappel, sinaasappel en grapefruit. Deze worden gecombineerd met bessen van de tropische guarana plant. En het leuke is dat deze vruchten en bessen gecombineerd elkaars werking versterken. Daarmee geef je de natuurlijke verbranding net dat extra zetje om van die zomerkilo's af te komen. Twee capsules per dag zijn al genoeg. 

Deze actie is helaas voorbij

Wil je kans maken op een pakket van FytoSlank t.w.v. €74,85? Meedoen is heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no ploblem! We weten je te vinden – als je gewonnen hebt ;)

 
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

Bekijk onze vorige nieuwsbrief >>

 

Lees ook: