Win een 'bubbly' zomer met SodaStream! (GESLOTEN)

Deze SodaStream geeft je kraanwater binnen een handomdraai bubbels, met of zonder smaakje. Win 'm op Happy in Shape!

Win een 'bubbly' zomer met SodaStream! (GESLOTEN)

Van kraanwater binnen een handomdraai een glas bruisend water, met of zonder smaakje maken? Dat kan met SodaStream! Dé perfecte gadget voor de zomer.

De SodaStream is een apparaat dat van gewoon kraanwater koolzuurhoudend water maakt. En dit jaar voor is het Source toestel in een nieuw, limited edition, jasje gestoken, t.w.v. €109,99. Happy in Shape mag er vijf weggeven! 

BLACK & WHITE

Het limited edition Source toestel in Black & White met bijpassend design flessen, is een echte eyecatcher op het aanrecht, de keukentafel of in de tuin. Naast het strakke design is het Source toestel snel en eenvoudig in gebruik en is het mogelijk zelf te bepalen hoeveel bubbels er aan het water toegevoegd worden. Dat kan met de 3-level LED indicator. De koolzuurgascilinder zorgt voor ca. 50-60 liter bruisend water en limonade.

MET EEN SMAAKJE

SodaStream heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 30 verschillende siropen, van fruitig tot fris en van bekende smaken als Cola en Cassis tot Pink Lemonade en Grapefruit. De siropen in het Fruit assortiment bevatten geen kunstmatige zoet-of conserveermiddelen en zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevatten alle SodaStream smaken 50% minder calorieën in vergelijking met andere frisdranken.

Deze actie is helaas afgelopen

Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter (via de bevestigingsmail die je bij deelname krijgt), dan kunnen we de 5 winnaars straks snel verblijden met een van de limited edition Source toestellen. Bubbelse!

Lees ook: