Een gezonde levensstijl beginnen doe je NU, niet morgen...

Hoe staat het met de goede voornemens? Of heb je daar al een tijdje niet aan gedacht? Dit zijn de meest voorkomende smoesjes... En zó pak je het weer

Een gezonde levensstijl beginnen doe je NU, niet morgen...

Hoe staat het met de goede voornemens? Of heb je daar al een tijdje niet aan gedacht? Dit zijn de meest voorkomende smoesjes... Zit die van jou erbij? Lees dan vooral verder, want we tippen meteen hoe jij weer aan de slag kunt om toch de doelen te halen die jij voor jezelf hebt opgesteld!

EXCUUS 1: IK HEB GEEN TIJD

Wie heeft er tegenwoordig nog wel tijd? En voor leuke dingen vinden we plots wel dat ene gaatje. Dus wat zijn je prioriteiten? Wil je happy in shape zijn? Dan is het jouw verantwoordelijkheid om tijd vrij te maken voor de dingen die helpen dat te bereiken! Daarnaast hoeft gezond eten en sporten niet heel veel tijd te kosten. Maak er daarom een gewoonte van, maak op zondag tijd vrij om je boodschappen en maaltijden voor de komende week te plannen. Deze manier werkt niet alleen stimulerend om gezond te eten, maar zorgt er ook voor dat je minder tijd kwijt bent gedurende de rest van de week. Sportoefeningen uitvoeren kan ook heel makkelijk thuis en hoeft niet lang te duren. Zet een workout programma aan op je laptop en GO!

EXCUUS 2: GEZOND ETEN SMAAKT NIET LEKKER

Gezond eten kan heerlijk smaken. Kies uit liefde voor je body en mind voor gezonde opties. Laat de ongezonde snacks links liggen, want gezond kokkerellen is net zo snel. Op The Health Chick staan allemaal simpele, voedzame gerechten die heerlijk smaken en je lichaam geven wat het nodig heeft. Daarbij zorgt gezond eten ervoor dat onze smaakpapillen weer getriggerd worden. Ongezond eten mishandelt onze smaak en laten puur eten saai smaken door alle toegevoegde suikers en andere bewerkte ingrediënten. Eet je een paar weken meer bewust, dan proef je juist weer de heerlijke smaken van vers en puur eten. En dat is echt genieten.

EXCUUS 3: IK BEGIN MORGEN

Als je blijft uitstellen komt het er nooit van. Donderdag gezond eten telt net zo mee als een gezonde maaltijd op maandag. Of woensdag die workout doen is net zo goed als maandag. Weet dat er nooit een goed moment is, er is alleen het NU. Door het lezen van dit artikel toon je al interesse in gezonder en fitter worden. So keep the ball rolling! Ga voor die wandeling, neem de trap, maak die lekkere maaltijd en zorg dat je voldoende water drinkt vandaag. En daar kun je nu al mee beginnen. NU dus, en niet morgen!

LEES OOK:

BRON: FITGIRL / BEELD: SANOMA BEELDBANK