Een persoonlijk dieet dat bij je past

Goed in je vel zitten is belangrijker dan ooit. En goede mindset helpt daarbij. Moeite met in balans blijven? Het Personal Body Center helpt.

Een persoonlijk dieet dat bij je past

Goed in je vel zitten en gelukkig zijn met je lichaam is belangrijker dan ooit. Soms blijkt dit lastig te realiseren. Hier zou je best een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken, toch? Ontmoet de diëtisten en coaches van Personal Body Center! Een team dat er alles aan doet om jou in staat te stellen jouw doelen te bereiken op een manier die bij je past.

HOE WERKT HET?

Bij een diëtist denk je al snel aan adviezen, waarin je vooral wordt verteld wat 'niet' mag. Maar dit is verleden tijd! Bij Personal Body Center maken ze samen met jou een plan dat helemaal op je persoonlijke wensen is samengesteld. Dus, wil jij dat er iemand meegaat als je boodschappen doet? Iemand die jou motiveert tijdens het sporten of uitdaagt voor een bootcamp? Bij Personal Body Center luistert men naar jou. Het motto is dan ook 'niets is ons te gek!'

HET VERHAAL

Maar waarom werkt deze persoonlijke aanpak nu zo goed? Diëtiste en eigenaresse Anouk van der Burg legt uit waarom deze persoonlijke aanpak dé manier is om jou doelen te bereiken:

“Ik ben met Personal Body Center begonnen omdat ik graag mensen de juiste handvatten wil bieden. Ik geloof dat iedereen een gezond gewicht kan bereiken. En wat heel goed blijkt te werken is: geen voorgeschreven diëten, maar een persoonlijke aanpak! Mijn doel als diëtist is dan ook om jou te leren kennen, te doorgronden. Dan kunnen wij samen de juiste balans voor jou vinden.”

Heb jij interesse om vrijblijvend een afspraak te maken met één van de diëtisten van hetPersonal Body Center? Klik hier om een afspraak te maken.

Lees ook: