Bo's summer smoothie

Bo's summer smoothies met Grapefruit, is heerlijk zomers én gezond!

Bo's summer smoothie

Onze foodblogger Bo blogt onder www.beaufood.nl en maakt iedere week voor Happy in Shape de lekkerste recepten. Vandaag: Bo’s summer smoothie met grapefruit.

Bij zonnige dagen horen frisse smoothies en dan is grapefruit een heerlijk ingrediënt. En ook nog eens een hele gezonde. Wist je dat grapefruit een echte booster is voor je immuunsysteem? En dat de vrucht vetcellen bestrijdt? Hurray!  Mijn vetcellen mogen namelijk wel wat minder aangezien ik deze zomer blij wil shinen in mijn nieuwe bikini. Dus kom maar op met de grapefruits.

Persoonlijk vind ik de vrucht een kleeein beetje bitter, maar met een banaan erbij en een scheut kokoswater is het een heerlijke combi en een echte gezonde verfrissing.

Nodig voor twee grote glazen:- 1 grapefruit- 1 rijpe banaan- Flinke scheut (kokos)water- Optioneel: een paar blaadjes verse munt

Zo maak je het:Snijd de schil van de grapefruit af en snijd het vruchtvlees in stukken. Schil de banaan en blend alles tot een romige smoothie in minimaal een halve minuut. Voeg (kokos)water toen tot je de gewenste dikte hebt.

www.beaufood.nl