Lieke neemt de eerste Happy in Shape in ontvangst

Vanavond is de allereerste editie van de nieuwe titel Happy in Shape overhandigd aan Lieke van Lexmond. De lancering vond plaats bij Coffee Concepts

Vanavond is de allereerste editie van de nieuwe titel Happy in Shape overhandigd aan Lieke van Lexmond. Lieke siert de cover van de eerste editie van Happy in Shape waarin zij zich – een paar maanden na haar zwangerschap – letterlijk en figuurlijk blootgeeft in een spraakmakende reportage.

De lancering vond plaats bij Coffee Concepts in Amsterdam, waar Lieke de allereerste editie in ontvangs nam van hoofdredactrice Claudia Straatmans. Daarnaast onthulde zij de prachtige foto’s die van Lieke gemaakt zijn voor de reportage in Happy in Shape. Naast de redactie en pers, waren er ook BN’ers aanwezig waaronder Lieke & Jetteke van Lexmond, Vivian Reijs en Radmilo. Het was een spetterende lancering en we zijn heel trots op dit eerste nummer. Happy in Shape ligt vanaf morgen, 4 maart, in de winkels en is verkrijgbaar voor €4,95.

P.S. Benieuwd wat er in de goodiebags voor de genodigden zat? Wij gaan deze week een goodiebag verloten dus houd happyinshape.nl goed in de gaten!

Laatste nieuws