Healthy chocoballen

Wanneer we op de redactie rond 16. Ingrediënten 250 gram dadels 200 gram noten (wij kiezen vaak voor amandelen en walnoten) 75 ml kokosolie 3 ee

Healthy chocoballen

Wanneer we op de redactie rond 16.00 uur een dip hebben, zijn we gek op de weckpot chocoballen in de koelkast. Deze snack is super healthy en heel gemakkelijk om klaar te maken. Hoe je dit doet, lees je hier. Fijne bijkomstigheid: alle ingrediënten zijn biologisch!

Ingrediënten 250 gram dadels 200 gram noten (wij kiezen vaak voor amandelen en walnoten) 75 ml kokosolie 3 eetlepels rauwe cacao 1 eetlepel chia zaden kokosrasp

En zo doe je het Laat de dadels goed weken in water, 15 minuten is voldoende. Doe de rest van alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix alles goed fijn. Voeg daarna de dadels toe. Schep daarna alles in een kom en laat het 10 minuutjes staan. Maak er mooie balletjes van en rol ze even door de kokosrasp. Leg ze een uur in de koelkast en jouw chocoballen zijn ready to eat.

Tip: Je kunt de balletjes ook invriezen. Krijg je de dadels niet goed fijn met je blender of keukenmachine? Probeer het eens met de staafmixer.