Sonos introduceert box voor buiten

De Sonos Move voorziet je zowel binnens- als buitenshuis van de beste muziek.

Sonos lanceerde onlangs de Sonos Move: een duurzame speaker met batterij die je zowel binnens- als buitenshuis voorziet van de beste muziek. Happy in Shape heeft de box getest tijdens een bootcamp en kan met zekerheid zeggen: hij is een verrijking. 

Move

Het gebeurt zelden dat wij tijdens het sporten geen muziek op hebben, maar ook als we aan het werk of onderweg zijn, op een feestje staan of een dagje thuis wat minder actief zijn, worden we graag vergezeld door fijne muziek. En of je nu muziek op wil tijdens je oefeningen thuis, of tijdens een bootcamp in het park: deze box is een verrijking. Hij is namelijk niet alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis, maar ook voor buiten. 

Buitenshuis

De naam van de box verklapt het al: hij is bedoeld om mee te nemen. Zo kun je de box aan de achterkant makkelijk optillen, maar is hij ook heel geschikt om buiten te gebruiken. De box functioneert namelijk van -10 tot +55 graden en kan zo goed tegen water dat we zeker weten dat hij het tijdens een regenbui langer volhoudt dan wij. Geschikt dus voor work-outs het hele jaar door, maar ook voor tijdens dat winterse tuinfeest… 

Sonos Move is wereldwijd verkrijgbaar voor €399.

Laatste nieuws