Win: Grixx Bluetooth Overband-koptelefoon

Doe mee en maak kans!

Grixx Bluetooth Overband-koptelefoon

Draag jij ook graag een koptelefoon tijdens het sporten, wandelen of schoonmaken? Het genieten van je favoriete muziek of podcast wordt nu nog makkelijker, want als lezeres van Happy in Shape kun je nu een Grixx Bluetooth Overband-koptelefoon winnen!

De nieuwe koptelefoon van Grixx

Dankzij de nieuwe draadloze Bluetooth Overband-koptelefoon van Grixx wordt muziek luisteren op iedere plek een geweldige ervaring. De koptelefoon is licht van gewicht, biedt een ongeëvenaarde sound en bass en is uiteraard draadloos. Naast deze uitstekende eigenschappen, is de koptelefoon ook ontzettend comfortabel dankzij de zachte oorkussens en het ergonomische design. Zo kun je lekker lang genieten van je favoriete muziek!

Optimaal comfort

De verstelbare hoofdband en zachte oorkussens maakt de Grixx Bluetooth Overband-koptelefoon passend voor iedereen. Dankzij de over-ear pasvorm kun je helemaal opgaan in je favoriete luisterboek of podcast, en maximaal genieten. Met de knop op de linker oorschelp kun je eenvoudig schakelen tussen luisteren naar muziek en het beantwoorden van een telefoontje. Met de bijgeleverde audiokabel kan je ook bedraad luisteren.

Specificaties

Heb je er helemaal zin in gekregen om met je nieuwe koptelefoon van je favoriete content te genieten? Hier zetten we nog even de overige specificaties voor je op een rijtje: twee jaar garantie, draadloos 10 meter bereik, batterijduur van 9-10 uur, en een oplaadtijd van 1,5-2,5 uur. De winkeladviesprijs is €22,99.

Overtuigd? Vul dan het onderstaande winformulier in, en wie weet ben jij de gelukkige die op donderdag 12 september deze Grixx Bluetooth Overband-koptelefoon wint. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m donderdag 12 september. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Win
  • Grixx