Monica Geuze deelt before & after foto van zichzelf

Instagram vs reality.

Lees ook

Op Instagram deelt Monica Geuze de cover van haar nieuwe boek Unreleased: een flink gephotoshopte foto van zichzelf en hetzelfde beeld voordat hij werd bewerkt.

Instagram vs reality

'Eind maart is het zover, #unreleased mijn tweede boek komt uit!' schrijft ze bij de twee foto's. Op het eerste beeld is er duidelijk veel bewerkt. Een flinke laag make-up, egale huid, volle dos haar en smalle taille. Op de volgende foto zie je de vlogger puur natuur. Haar echte lichaam, make-uploos en de haren niet in de krul; gewoon zoals ze 's ochtends uit bed komt.

Monica kan op veel positieve comments rekenen. 'De echte foto is prachtig', 'Zo tof dat je dit doet' en 'Respect' zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Best bewaarde geheim

De foto's op de cover onthullen eigenlijk al waar het boek over gaat. Op social media zie je de Instagram Monica: fleeky foto's waar ze eigenlijk altijd picture perfect op staat. In haar boek Unreleased laat de influencer een kant van zichzelf zien die je nooit eerder zag; ze deelt haar meest bijzondere en intieme foto’s. Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt, foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen en de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter Zara-Lizzy, familie en vrienden. Kortom, foto's die ze nog nooit eerder heeft gedeeld.

Hoewel het vooral een fotoboek is, deelt Monica ook waar ze trots op is, waar ze minder trots op is en haar voor de buitenwereld best bewaarde geheim. The real deal, dus.

Klik naar rechts om de onbewerkte foto te zien.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook