Chantal Janzen openhartig over slecht uitgepakte plastische chirurgie

De presentatrice heeft geen spijt, maar zou het niet weer doen.

Chantal Janzen fillers

Chantal Janzen is een open boek. Zo ook wat betreft plastische chirurgie. De presentatrice biecht op dat ze weleens fillers heeft gehad, maar dat voor haar niet goed uitpakte. Oeps!

Fillers

De queen of zelfspot neemt ze zichzelf weer even op de hak, maar steekt tegelijkertijd iedereen die weleens onzeker is een hart onder de riem. Op Instagram plaatst Chantal namelijk een openhartig bericht over haar 'hamsterwangen'. Chantal deelt in het bericht dat ze weleens heeft geëxperimenteerd met fillers, en wil haar volgers een belangrijke boodschap meegeven. "Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft", schrijft de presentatrice bij een prachtige foto van zichzelf.

Boodschap

"We rommelen allemaal maar wat aan", gaat ze verder. "Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert weleens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door", aldus Chantal.

De musicalster sluit haar bericht af met een serieuze boodschap. "Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan oké? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. Dus… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!" You go, Chantal!

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram