OMG: Deze eerder zo gehate broek maakt officieel een comeback

Yay or nay?

Hold your breath, want de low-rise jeans uit de jaren 2000 zijn officieel terug van weggeweest. We zien ze steeds meer bij trendsetters voorbijkomen, die er een sexy en urban touch aan hebben gegeven. Ondanks dat de trend uit de zeros je misschien een cringe geeft, zijn ze anno nu in een moderner jasje gestoken.

Hit onder celebs

De low-rise jeans waren in de jaren 2000 hot & happening. Zo waren onder andere Britney Spears, Beyoncé, Paris Hilton, Christina Aguilera en Rihanna groot fan. Hoewel de broek op dat moment razend populair was, hoopten de meeste mensen dat we ‘m in dat tijdperk zouden achterlaten. Maar net zoals vele andere items, maakt de lage spijkerbroek alsnog een comeback.

Anno 2021

Een van de grootste trendsetters van dit moment is toch wel Bella Hadid, die ook fan is van de low-rise jeans. En zij is niet de enige die de look een go vindt. Ook Emili Sindlev en Imaan Hammam hebben de trend omarmd. Anno 2021 is het silhouet van de broek meer ontspannen en gemakkelijker te dragen, dan de super skinny variant terug in de jaren 2000. Nog steeds niet overtuigd? Scroll dan vooral naar beneden voor wat inspiratie.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws