Deze laarzen zijn dé trend van het moment

Je kunt er niet omheen.

laarzen trend

Je kunt er niet omheen: chunky boots zijn dé trend van het jaar. Behalve de korte variant is nu ook de kniehoge laars met dikke zool een hit.

Trending

Chunky, warm en veelzijdig: dat is hoe je de laarzen van Gia Borghini kunt omschrijven. En, om daar nog een punt aan toe te voegen: ze zijn ook nog eens hot and happening.

Chunky kniehoge laarzen deden het altijd al goed in de winter en dit najaar is daar geen uitzondering op. Volgens shoppingplatform Lyst stegen de zoekacties naar chunky knee-high boots in oktober met maar liefst 69 procent! Ook op social media lijkt de chunky laars niet meer weg te denken. Met name de Gia Borghini laars spotten we momenteel veel.

Styling

In eerste instantie kan een chunky laars wat intimiderend overkomen. Want, waar combineer je zo’n eyecatcher van een schoen mee? Influencers weten er wel raad mee. Zo combineren zij de chunky kniehoge laars van Gia Borghini met winterse leggings, knitted dresses, skinny jeans, minirokjes en shorts. Benieuwd? Wij verzamelden wat looks!

GIA/RHW

Voor een paar van de kniehoge Gia Borghini boots, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, moet je wel diep in de buidel tasten, want je legt er toch zo'n €550 voor neer. Gelukkig zijn de stoere laarzen inmiddels ook bij alle high street merken voor een kleiner prijsje aan te schaffen. Neem eens een kijkje bij ZARA, & Other Stories, Sacha of Zalando en je slaagt gegarandeerd!

Celebrities
  • Marie Claire
  • BrunoPress