Hold up: deze vroeger gehate schoenen zijn weer populairder dan ooit!

Wie had dat gedacht?

UGGs

You love 'em or hate 'em: UGGs. Ondanks dat ze een tijdje een absolute no-go waren, lijken mensen tegenwoordig juist weer voor het eerste te kiezen; de zachte stappers maken een enorme comeback! En jij maar denken dat je ze nooit meer terug zou zien...

Comeback

Iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang populair waren ze echter niet, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGGs zijn weer helemaal terug van weggeweest.

De comeback van de zachte boots zat er al een tijdje aan te komen. Na de samenwerking met modeontwerpster Molly Goddard afgelopen jaar stond UGG gelijk weer op de radar bij menig modeliefhebber. Inmiddels zien we op Instagram steeds meer influencers voorbijkomen op de zogenoemde pantoffellaarzen.

Inspiratie

Je UGGs combineren met skinny jeans? Niet meer! Enne, ook de hoge varianten lijken passé. Anno 2021 zijn de lage boots helemaal hot and happening. Draag ze op warmere dagen met bare legs en een oversized blazer en met een legging als het wat kouder wordt. Of draag de UGGs onder een flared broek met een oversized puffer coat voor de ultieme comfy look.

Inspiratie nodig? Kijk mee.

Ook Hailey Bieber is fan van de zachte stappers. Zij tikte een nieuwe variant van de boots – met een leuk ritsje – op de kop en draagt deze onder bruine biker shorts, een bruine trui en een oversized vest. Love it!

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram