Black Friday: scoor een Happy in Shape abonnement met gigantische korting

Dit wil je niet missen!

Black Friday

Vind jij het ook zo fijn om met dit gure weer lekker binnen te lezen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: Happy in Shape heeft een waanzinnige Black Friday aanbieding en jij kunt deze als eerste ontvangen.

Black Friday

Wil jij vier keer per jaar je favoriete feelgood magazine Happy in Shape thuis op de mat ontvangen? Yes please! Dan geniet je van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle.

Speciaal voor Black Friday pakken we voor één dag uit met een grote korting. We mogen het al een klein beetje verklappen: we hebben het over een korting van wel 50%! Het enige wat je hoeft te doen om deze aanbieding te ontvangen, is je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in!

Wat moet je doen? Inschrijven voor onze nieuwsbrief is easy peasy. Scrol snel naar beneden en rechts onderin de pagina vind je in het zwarte vlak de optie 'Ontvang onze nieuwsbrief.' Vul je mailadres hier in et voilà: je bent ingeschreven. Nu ben je ervan verzekerd dat jij als eerste onze Black Friday-deal ontvangt. Enjoy!